Mecseknádasd
Önkormányzata
  • Vakbarát változat

Magyar Falu Program - Polgármesteri Hivatal felújítása

 

Szakmai beszámoló

Mecseknádasd Önkormányzata a projekt keretein belül korszerűsítette a Közös Önkormányzati Hivatal infokommunikációs hálózatát, melynek keretében:

A hivatal felújításának, korszerűsítésének köszönhetően vonzóbbá vált a településünk.
A projektnek köszönhetően korszerűbbé vált a polgármesteri hivatal, így a hivatal korszerűbben tudja ellátni szolgáltató funkcióját. A polgármesteri hivatal részint aszfalt, részint kavics burkolatú parkolója egységes beton térkő borítást kapott, mely tökéletesen illeszkedik a faluképbe.

A parkoló kialakításának köszönhetően az ügyfelek a hivatal előtti parkolóban tudnak kényelmesen parkolni, a hivatali dolgozók, vendégek részére is kulturált környezetben megoldott a biztonságos, kényelmes parkolás. A megvalósítás során első osztályú alapanyagok kerültek beépítésre.

A projekt keretében zárható – biztonságos, időjárás biztos – hirdetőtáblákat helyeztünk ki, mely lehetővé teszi hirdetmények, közérdekű közlemények jól átlátható, egyértelmű kihelyezését, a lakosok számára elengedhetetlen információhoz jutást.

Míg a hivatal energetikai korszerűsítését a Belügyminisztérium támogatásával sikerült megvalósítani, a szükséges, korszerű kamerarendszer kiépítése a korábbi támogatásból már nem volt finanszírozható. Jelen fejlesztéssel nagyban fokozódott a hivatal biztonsága, egységes, szép környezetben tudja a polgármesteri hivatal fogadni a lakosságot.
 
 
 

Mecseknádasd Önkormányzata

7695 Mecseknádasd, Patak utca 2/1.

Adószám: 15331847-2-02

Email: mecseknadasd@mecseknadasd.hu

Telefon: +36 72 563 100