Mecseknádasd
Önkormányzata
  • Vakbarát változat

Konyha

A konyhán napi háromszori (tízórai,ebéd,uzsonna) vagy egyszeri (ebéd) étkezésre van lehetőség. Az egészséges életmód alapja az egészséges táplálkozás. Az ételeink biztosítják a fejlődő szervezet számára szükséges tápanyagokat. Menzára jelentkezni szeptember 1-ig lehetséges. Az a tanuló, aki meggondolja magát, félévkor tud változtatni. A befizetés napjait kifüggesztjük, illetve a gyerekek borítékot kapnak, amin szerepel a térítési díj. A befizetés készpénzben történik az élelmezésvezetőnél.

 

Térítési díjak

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

 

 

Étkezési kedvezmények

A kedvezmény igénybevételéhez be kell mutatni a megfelelő igazolásokat. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény hatályossága egy év. Kérjük a szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a lejárati határidőt, és időben igényeljék meg a kedvezményt, hogy gyermeke ingyenes étkezése folyamatos legyen.

 

Étkezés fizetése

A Mecseknádasdon tanuló gyermekek az adott hónapra szóló étkezés díját kell fizetniük, melyről szóló értesítést borítékban kapják meg a konyhán. Az adott borítékban visszaküldött díjat, készpénz formájában lehet leadni a konyhavezetőnél. A vendégek étkezésének rendezése is a konyhán történik személyesen, készpénz formában.

 

 

Étkezés lemondása

Az étkezést lemondani aznap 8:30-ig lehetséges telefonon. Az ebéd elvitele betegség esetén csak az első napon lehetséges.A konyhán lehetőség van vendég étkezésre, amit éthordóban vihetnek el.

 

A konyha dolgozói

 

Elérhetőség

Konyhavezető: Werb Tímea

7695 Mecseknádasd, Rákóczi Ferenc u. 6.

Telefonszám: +36 30 768 7752

E-mail cím: konyha@mecseknadasd.hu

 

 

Az aktuális havi menü letölthető innen:

2022. május 

 

 

 

 

Mecseknádasd Önkormányzata

7695 Mecseknádasd, Felszabadulás utca 2/1.

Adószám: 15331847-2-02

Email: mecseknadasd@mecseknadasd.hu

Telefon: +36 72 563 100