Mecseknádasd
Önkormányzata
  • Vakbarát változat

Értesítés hétvégi lezárásról

A Kormány rendeletében kapott felhatalmazása alapján hozott határozatommal elrendelem, hogy Mecseknádasd község belterületére 2020. április 25. (szombat) 00.00 órától 2020. április 26. (vasárnap) 24.00 óráig csak a településen lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel, vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező, illetőleg igazoltan munkavégzés, vagy rokonlátogatás, céljából érkező személyek léphetnek be. A település közterületein 3 főnél nagyobb csoportosulások kialakulását kérjük elkerülni, azt is csak az ajánlások szerinti min. 1,5 m távolság betartásával.


Döntésemet a COVID-19 un. koronavírus fertőző betegség településünkre való behurcolásának vagy terjedésének megakadályozása érdekében az itt élők egészségének védelmében hoztam meg, a megnövekedett turistaforgalomra való tekintettel. A rendelkezés betartását a Mecseknádasdi Polgárőrség, és szükség esetén a Rendőrség, és Katasztrófavédelem ellenőrzi.


A rendelkezés megszegőivel szemben annak súlyától függően szabálysértési vagy büntetőeljárás indulhat. A településünkön élők egészségének védelme érdekében meghozott lakosságvédelmi intézkedéssel kapcsolatban megértésüket és felelős magatartásukat előre is köszönöm!

Kraszné Auth Szilvia
polgármester
Mecseknádasd, 2020. április 24.

 

Koronavírus összefoglaló itt elérhető

Mecseknádasd Önkormányzata

7695 Mecseknádasd, Felszabadulás utca 2/1.

Adószám: 15331847-2-02

Email: mecseknadasd@mecseknadasd.hu

Telefon: +36 72 563 100