Mecseknádasd
Önkormányzata
  • Vakbarát változat

Wekler Panzió

 
Vendégházunk kapuit 2010-ben nyitottuk meg. A földszinten 60 fős kóstoló- és konferenciaterem, az emeleten kétágyas szobák várják az idelátogatókat. Vendégeink a rusztikus berendezésű hallban, a cserépkályha otthonos melege mellett kóstolhatják borainkat, illetve fogyaszthatják a helyi konyha ínyencségeit. Hangosító- és prezentációs berendezések meglétének köszönhetően panziónk konferenciák, családi események és számos egyéb rendezvény lebonyolítására is alkalmas. A tetőtérben kialakított szobák (6 db szoba és 1 db apartman) mind külön fürdőszobával, TV-vel, internet hozzáféréssel és légkondicionálással rendelkeznek. Vendégházunk teljes területe nemdohányzó. Családi panziónkat a Kisfaludy pályázat támogatásával 4 csillagos minősítésűre fejlesztettük.
 

Pincészet

Látogassa meg hangulatos látványpincénket és élvezze a csak nálunk elérhető borkülönlegességeket! Pincénk kőfalai között több, mint 150 éve űzik a hagyományos borkészítés mesterségét. Borait kereskedők az Osztrák-Magyar Monarchia idején birodalom szerte, egészen Bécs városáig szállították. Az elődeink által épített pincék felújításával és összekapcsolásával 150 méter hosszú pincerendszert hoztunk létre. Itt sorakozik 266 különböző méretű fahordó, melyekben klasszikus testes vörösborainkat érleljük. A hagyományos pinceágakat 2006-ban korszerű erjesztőtérrel egészítettük ki, egyesítvén őseink hagyományait korszerű borászati eljárásokkal. Pincészetünk látványosságai közé tartozik a 2000 hl-es csúcsmodern kóracél erjesztőtér, mely lehetővé teszi a kimagasló minőségű, reduktív erjesztésű fehér- és rosé borok előállítását.
 
Kóstolja meg pincefriss, exkluzív borainkat! Széles borkínálatunkkal törekszünk arra, hogy kielégítsük minden kedves borkedvelő igényét és könnyedén kiválaszthassa a szája ízének leginkább megfelelő nedűt. Pincénkbe látogatva választhat a testes Cabernet Franc, Merlot és Kékfrankos, a gyümölcsös  Pinot Noir és Portugieser vörös-, vagy a ropogósan friss rosé boraink közül. Megízlelheti az üde, reduktív Savignon Blanc, Cserszegi Fűszeres, Muscat Ottonel fajtákat. Az ínyenceknek késői szüretelésű, botrytises desszertborokat és különlegesen magas minőségű jégborokat is ajánlunk.
 

Forrás: Pécs-Mecseki Borút Egyesület (Kerekes Fotó)

 

Elérhetőség

Telefonszám: +36 72 566 035 (hétköznap); +36 30 829 8673
E-mail cím: info@weklerpince.hu
Honlap: www.wekler.com
Cím: 7695 Mecseknádasd, Liszt Ferenc utca 22/a
Facebook oldal
 
 

Galéria

 

 

 

 

Mecseknádasd Önkormányzata

7695 Mecseknádasd, Felszabadulás utca 2/1.

Adószám: 15331847-2-02

Email: mecseknadasd@mecseknadasd.hu

Telefon: +36 72 563 100