Mecseknádasd
Önkormányzata
  • Vakbarát változat

Gyalogos zarándoklat Mecseknádasdról Püspökszentlászlóra

 

Szeretettel hívunk mindenkit 2021. június 11-én gyalogos zarándoklatra, melyet papi, szerzetesi hivatásokért ajánlunk fel.

17.00 órakor közös imádság után a mecseknádasdi Árpád-kori Szent István-kápolnától indulunk Püspökszentlászlóra, ahol a kb. 20.00 órakor kezdődő szentmisén vehetünk részt.

A zarándoklat elsődleges célja, hogy az imáink mellett az úton megtapasztalt élményeinket, leküzdött nehézségeinket is a hivatásokért ajánljuk fel. Különösen is fontos, hogy kérjük az aratás Urát, küldjön munkásokat aratásába, egyházmegyénkbe, ezért személyes részvétellel vagy otthonainkban imáinkkal kapcsolódjunk a programhoz és egyben adjunk hálát az egyházmegyében szolgáló papi és szerzetesi hivatásokért. Bátorítsuk aktív részvételre szeretteinket, barátainkat és különösen fiataljainkat, hogy a zarándoklatba való bekapcsolódás megerősíthesse meglévő hivatásunkat és segíthesse az új hivatások tisztázását, megtalálását is.

Ezúton kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében a zarándoklaton való részvételi szándékukat szíveskedjenek jelezni előzetesen legkésőbb 2021. június 10-én 20.00 óráig a pecsikatifi@gmail.com e-mail címre azzal az információval együtt, hogy a zarándoklat indulási pontjára (Mecseknádasdra), illetve végállomásáról (Püspökszentlászlóról) szükségük van-e esetleg utazási segítségre, illetve rendelkeznek-e szabad kapacitással személyszállításra vonatkozóan (hány főig, milyen irányban), amelyet felajánlanának.  

A programmal kapcsolatosan további információkkal Almási István (06 30 268 0074) és a Pécsi Egyházmegye Ifjúsági Referatúrája (pecsikatifi@gmail.com) szolgál.

 

 

Mecseknádasd Önkormányzata

7695 Mecseknádasd, Felszabadulás utca 2/1.

Adószám: 15331847-2-02

Email: mecseknadasd@mecseknadasd.hu

Telefon: +36 72 563 100